De eerste klinische resultaten van de Sirius Pintuition, een nieuwe draadloze lokalisatie techniek voor borstsparende operaties

Sirius Medical organiseert een presentatie van de eerste klinische onderzoeksresultaten van de Sirius Pintuition.

Titel
Safety and performance of Sirius Pintuition – a novel wire-free and nonradioactive localization system for breast cancer surgery.

Onderzoeker en presentator
Maud Bessems, chirurg oncoloog en voorzitter borstcentrum Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als principale investigator heeft zij leiding gegeven aan het eerste klinische onderzoek waarbij de performance en veiligheid is onderzocht van het Sirius Pintuition systeem bij 25 patiënten.

Interactief Webinar
Bij deelname hoort u uit eerste hand de resultaten en ervaringen van het onderzoek. U heeft vervolgens na de presentatie de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het interactieve deel van het webinar.

Deelname
De webinar is bedoeld voor chirurg-oncologen, mamma radiologen en laboranten

Tijd
De webinar heeft plaatsgevonden op 2 november van 17.00 – 18.00

Jeroen Bosch ziekenhuis

Het Jerioen Bosch Ziekenhuis ('s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met BSC de medisch-specialistische zorg in de regio 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl