Event

De eerste klinische resultaten van de Sirius Pintuition, een nieuwe draadloze lokalisatie techniek voor borstsparende operaties

Previous articleNext article
by sirius-medical

Sirius Medical organiseert een presentatie van de eerste klinische onderzoeksresultaten van de Sirius Pintuition.

Titel
Safety and performance of Sirius Pintuition – a novel wire-free and nonradioactive localization system for breast cancer surgery.

Onderzoeker en presentator
Maud Bessems, chirurg oncoloog en voorzitter borstcentrum Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als principale investigator heeft zij leiding gegeven aan het eerste klinische onderzoek waarbij de performance en veiligheid is onderzocht van het Sirius Pintuition systeem bij 25 patiënten.

Interactief Webinar
Bij deelname hoort u uit eerste hand de resultaten en ervaringen van het onderzoek. U heeft vervolgens na de presentatie de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het interactieve deel van het webinar.

Deelname
De webinar is bedoeld voor chirurg-oncologen, mamma radiologen en laboranten

Tijd
De webinar heeft plaatsgevonden op 2 november van 17.00 – 18.00

Webinar terugkijken

Heeft u interesse om de webinar terug te kijken? Vul het onderstaand formulier in en sturen wij u zo spoedig mogelijk de link op.

Klik hier om het formulier in te vullen

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch) is een groot topklinisch ziekenhuis met ruim 630 bedden en ruim 4.000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het ziekenhuis verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Voor meer informatie www.jeroenboschziekenhuis.nl.

Sirius Medical

Sirius Medical is ontstaan in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en de Universiteit Twente met als doel oncologische chirurgie te verbeteren. Het Sirius Pintuition-systeem is door en voor chirurgen ontwikkeld en biedt een simpele oplossing voor een duidelijke klinische behoefte. Onze missie is om de gezondheid van kankerpatiënten te verbeteren met innovatieve maar betaalbare oplossingen die de precieze en efficiënte chirurgische verwijdering van tumoren mogelijk maken. Klik hier voor meer informatie